rsz 1dsc03208

 

Obilježavanje Nacionalnog dana osoba s cerebralnom paralizom u našoj Udruzi smo uveličali otvorenjem prilazne rampe za OSI u Gradsku upravu Kutina uz prisustvo gradonačelnika Grada Kutine Zlatka Babić i pročelnika upravnog odjela za društvene djelatnosti Željka Tomičić. 

Prilazna rampa će uvelike osigurati bolji pristup osobama s invaliditetom u Gradsku upravu te im omogućiti samostalno kretanje i obavljanje aktivnosti koje do sada nisu bili u mogućnosti sami izvršiti. 

 

rsz dsc03221          

 

Gradonačelnik Kutine, Zlatko Babić je najavio moguću izgradnju prilazne rampe i u Pučkom otvorenom učilištu što je izuzetno važno za naše članove kojima bi to puno značilo u kvaliteti daljnjeg života. Samim time bi im omogućilo realizaciju aktivnosti koje osoba ne može obaviti sama, što doprinosi izjednačavanju mogućnosti i aktivnom uključivanju u život zajednice OSI.

Pri otvorenju prilazne rampe, uz predsjednicu Udruge, članove i stručni tim, prisustvovao je i potpredsjednik Udruge, Matko Matković koji je imao čast prerezati vrpcu i time proglasiti službeno otvorenje prilazne rampe u Gradsku upravu.

 

rsz dsc03214

 

Nakon tog događaja, u našoj Udruzi smo obilježili Nacionalni dan osoba s cerebralnom paralizom putem izdrade plakata na tu temu te druženjem uz kavu, sok i kolače.

 

rsz dsc03240          rsz dsc03244

 

Galeriju fotografija pogledajte na našoj Facebook stranici: https://www.facebook.com/udrugaOSI/posts/917655885081394