Udruzi "OSI" Kutina odobreno je 100.000,00 kn od Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku prema Pozivu za prijavu projekata usmjerenih smanjenju i prevenciji socijalne isključenosti te socijalnom uključivanju i integraciji socijalno osjetljivih skupina za 2017.godinu, a za projekt naziva "Kamo, kuda- s kombijem svuda".

Predsjednica Udruge, Jozefina Kranjčec, dana 19.12.2017.godine potpisala je Ugovor o dodjeli financijskih sredstava u Ministarstvu za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku. Ugovor je potpisan za jednogodišnje razdoblje od 01.11.2017.-31.10.2018.godine.

Zahvaljujući odobrenoj potpori zaposlili smo mladu osobu do 30 godina i sufinancirat ćemo plaću vozača. Projektne aktivnosti odnose se na prijevoz naših korisnika i ostalih potrebitih osoba s invaliditetom ili starijih osoba u našoj lokalnoj zajednici, kako bi se spriječila socijalna isključenost.

Udruga "OSI" Kutina će zadovoljiti potrebe prijevoza staračkih domaćinstava, osoba koje žive same i osoba s invaliditetom (prijevoz liječniku, nabavka živežnih namirnica, dostava lijekova i sl.).

Svi zainteresirani korisnici mogu se javiti u prostore Udruge i ukoliko ispunjavanju određene uvjete, ova usluga može biti pružena i njima.

Kontakt: A. Šenoe 2, 44320 Kutina, tel: 044/625-598

rsz 20171219 141226      rsz 220171219 141221