Subota, 23 Lipanj 2018

Podjela poklona nepokretnim članovima Udruge "OSI" Kutina

Volonteri Udruge obišli su članove Udruge koji su nepokretni i koji nisu u mogućnosti prisustvovati na domjenku Udruge u Hotelu Kutina koji organiziramo za sve članove. Stoga, naše volonterke obišle su članove i uručile su im prigodne životne poklone kako bi im uljepšali nadolazeće blagdane. Životni pokloni financirani su iz odobrenih projekata od Grada Kutine, Grada Popovače i SMŽ.

Ukupno 27 volonterki, obišle su 54 člana udruge, saslušale ih, razgovarale su s njima i bilježile bitne informacije o njihovim stanjima kako bi im u budućnosti mogli još više pomoći.

Zahvaljujemo se svim volonterkama koje su odvojile svoje vrijeme i uljepšale predblagdanske dane našim članovima te usput obilježile zajedno s Udrugom "3. I 5. PROSINAC", Međunarodni dan OSI i Međunarodni dan volontera.

rsz dsc01546rsz dsc01563rsz dsc01569rsz dsc01588rsz dsc01596