Četvrtak, 24 Svibanj 2018

Udruga "OSI" Kutina u suradnji s Učeničkim domom Kutina obilježila dan "Sv. Nikole" za DSTUR

Udruga " OSI" Kutina i Učenički dom Kutina su 5.12.2017.godine u Pučkom otvorenom učilištu održali predstavu povodom "Sv. Nikole" za djecu s teškoćama u razvoju koji su članovi Udruge. Predstavu su osmislili učenici Učeničkog doma uz vodstvo ravnateljice Vesne Vuković, na temu Pepeljuge na kojoj su bili prisutni i Sv. Nikola i Krampus. Djelatnici Udruge su nakon održane predstave podjelili sa Sv. Nikolom prigodne poklone za svu djecu, zahvaljujući  odobrenim sredstvima za projekte od Grada Kutine, Grada Popovače te Sisačko-moslavačke županije.

Zahvaljujemo se učenicima, ravnateljici i svim sudionicima na trudu i volji zahvaljujući kojima smo uljepšali taj dan našim najmlađim članovima.

rsz dsc01616rsz dsc01661rsz dsc01668rsz dsc01743rsz dsc01709

više na: https://www.facebook.com/udrugaOSI/?hc_ref=ARSy4xQY__ng-6d2BejGsGnyMMXDZ8NnAGyibn9ykvZqig2kjiD8zdDkPuRSzkr6Opk