DSC04928 Medium

Dana 31.03.2016. godine posjetili smo Centar "Mala sirena" i fizioterapeuta čiji rad je omogućen u okviru projekta pod nazivom "Osnažimo obitelj ovisnih članova".

Usluga pružanja fizioterapije se odvija prema planu, i sve je već broj korisnika te usluge. Razgovarali smo s majkom čije dijete redovno dolazi na terapije u Centar „Mala sirena“. Malenog L.M. dva puta tjedno roditelji dovoze na terapije. Mama kaže da je primijetila veliki napredak. Iz mjesta udaljenog 20-tak kilometara od Kutine dođe bez problema, puno im je bliže, ali i financijski prihvatljivije. Prije je išla u Sisak i njoj i malenom je bilo naporno putovati. Za projekt i usluge koje prima ima samo riječi hvale.

DSC04925 Medium

Projekt „Osnažimo obitelj ovisnih članova“ financiran je u okviru natječaja Širenje mreže socijalnih usluga u zajednici – faza III u okviru Operativnog programa Razvoj ljudskih potencijala 2007. – 2013., Europski socijalni fond. Nositelj Projekta je Udruga OSI – osoba s invaliditetom Kutina, a vrijednost Projekta je 1.092.605,70HRK. Partneri na Projektu su Dječji vrtić Kutina i Hrvatski zavod za zapošljavanje PU Kutina. Suradnici na Projektu su Grad Kutina i Centar za socijalnu skrb Kutina.

DSC04927 Medium